Over Ons

3Dee verleent diensten aan creatievelingen met een oog voor design en een hoofd vol ideeën

Onze troeven

Persoonlijk & Vriendelijk

Geen idee is te klein. Van een enkele print tot kleine serie productie, wij behandelen elke aanvraag met de nodige persoonlijke aandacht. Wij zijn uw expert voor 3dscanning en 3dprinting. Kom gerust eens langs om te zien wat wij voor U kunnen betekenen.

One stop shop

3Dee biedt een complete waardeketen van idee tot serie productie. Ons voordeel is dat alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd. U blijft nooit zitten met een scan die niet printbaar is, of met een scan die U zelf nog moet gaat bijwerken. Wij vullen de gaten op die U zelf niet kan afhandelen. Zo bieden wij architectuur diensten aan om onafgewerkte plannen uit te tekenen tot 3dprintbare modellen. Wij helpen U met het overbruggen van de hordes.

Sociaal & Innovatief

De technologie van 3dprinting heeft naast de commerciele mogelijkheden ook veel potentieel om sociale verbetering te brengen. 3Dee zet zich in om mee te helpen aan het verwezenlijken van dergelijke projecten. Zo ondersteunen wij verschillende projecten in scholen om 3dprint bij de studenten te brengen, lezingen en workshops om de jeugd deze cruciale technologie van de toekomst niet te laten mislopen.